Gödöllő cukrászda | Monarchia Rétesház

Gödöllő cukrászda Monarchia RétesházVENDÉGLÁTÁS: rétes, cukrászda, kávézó
GÖDÖLLŐ, Szabadság tér 2. Piac tér
Tel.: (+36-28) 414 961
Nyitva / Open:
www.monarchiareteshaz.hu

Gödöllő cukrászda

Monarchia Rétesház

Cégünk közel 10 éve törekszik az állandó, kiváló minőségre melyet kizárólag természetes alapanyagok beszerzésével és felhasználásával érünk el.

Réteseink és egyéb házi süteményeink kimondottan műhelymunkával készülnek, szükségtelenné téve mesterséges segédanyagok felhasználását, melyek a nagyüzemi előállítás elengedhetetlen kellékei.

Cégünk ezért is fordít különös figyelmet arra, hogy termékeink a hétköznapi háziasszonyok számára is elérhető és felhasználható jó minőségű alapanyagokból készüljenek.

Hálózatunk a vásárlók megelégedettségét tartja a legfőbb szempontnak és ennek a kihívásnak megfelelve próbál értéket teremteni. Törekvésünk helyességét és munkánk eredményességét nagyszámú törzsvásárlónk illetve egyre bővülő üzleti partnereink megelégedettsége is igazolja.

A rétesház híre szájról-szájra járt, egyre többen és többen tértek be hozzánk, hogy rétesünket megkóstolják, illetve magukkal vigyék. Egy idő után megnyitottuk a második üzletünket, majd a harmadikat, jelenleg már öt üzletünk van szerte az országban - ezek egyike a gödöllői is. Az eredeti recept tiszteletére 2007-ben felvettük a Monarchia Rétesház nevet.

Ez a rétes más, mint a többi! Bár erről meggyőződni csak akkor tud, ha személyesen eljön valamelyik üzletünkbe!
(monarciareteshaz.hu)

További információk

  • Szolgáltatás: kávézó, cukrászda
  • Település: Gödöllő
  • Tájegység: Pest megye