Fitness Gödöllő | Silhouette Szépségház

Silhouette Alakformáló Szalon Gödöllő FitnessSZÉPSÉG-EGÉSZSÉG: fitness, wellness, terápia, szépség
GÖDÖLLŐ, Éva u. 2.
Tel.: (+36-70) 217 0535
Nyitva / Open: H-P 9-19h, Szo 9-13h, bejelentkezés alapján
www.efitsilhouette.hu

Fitness Gödöllő

Silhouette Szépségház

Kipróbáltál már mindent, mégsem érted el a várt eredményt?

Ki ne szeretne tökéletes alakot? A bőrfeszesítés és fogyás legkönnyebb módja az ultrahangos zsírbontás.

Néhány kezelés segítségével, a legújabb ultrahanggal és rádiófrekvenciával kombinált gépünk segítségével könnyedén, nyom nélkül és fájdalommentesen megszabadulhatsz 3-5 kg súlyfeleslegtől és a makacs narancsbőrtől. Kezelésenként akár 3 cm garantált körfogat csökkenés érhető el.

Kavitációs zsírbontás

Az eljárása olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik szeretnének megszabadulni a has, csípő, fenék, comb, illetve kar területén felhalmozódott nemkívánatos lokális zsírrétegtől.

Egy kúra átlagosan 6 kezelésből áll, egy-egy kezelés pedig nem haladhatja meg a 40 percet. Az eredmény nagymértékben függ a vendég állapotától és az együttműködésre való hajlandóságától. Általánosságban elmondható, hogy egy 6-10 kezelésből álló kúra az adott területen egy-két ruhaméret csökkenést eredményezhet.

EMS-Technológia

A tudatos testmozgás és sportolás közben az agy üzeneteit elektromos ingerületek továbbítják az izomzat motorikus vezérlőihez az idegpályákon keresztül. Az EMS technológia közvetlen az izmokhoz juttat elektromos stimulációt, aminek hatására az izmok ugyanúgy összehúzódnak és elernyednek, mintha sportolnánk.

E-FIT Tréning

Az elektromos izomstimulációs módszer aktív gyakorlatokkal kombinálva segíti az izmok fejlődését és feszesítését, azaz itt NEM a kozmetikákban alkalmazott fekvő kezelésről van szó! Az elektromos izomstimulációval összhangban, a ruhában egyszerű gimnasztikai és erősítő gyakorlatokat végzünk, így az izomfejlesztés és zsírégetés tízszer hatékonyabb, mintha külön alkalmaznánk a két dolgot. Az E-FIT edzés hatékonyságának lényege és kulcsa a teljes test egyidejű stimulációja. Az összes izomcsoport edzése egyszerre történik, így hatodára rövidül egy átlagos edzésidő.

Silhouette Alakformáló Szalon Gödöllő

Silhouette Szalon Gödöllő Fitness

További információk

  • Szolgáltatás: wellness
  • Település: Gödöllő
  • Tájegység: Pest megye